program Stockholm

Här är årets filmprogram i Stockholm! Observera att visningarna ges online. Du bokar som vanligt här via bokningssystemet, får biljett/biljetter via e-post och kan sedan välja när du vill logga in och se filmen under festivalperioden. 

Fredag den 20 november hålls interaktiva webbinarium som följer upp filmvisningarna. Vill ni delta i dessa, självklart kostnadsfria, samtal ska ni ha sett filmen dessförinnan. Webbinariumen direktsänds men tillgängliggörs sedan online, för lärare som vill återkomma vid senare tillfälle.

Glöm inte att ange antalet elever och om ni tittar i klassrummet eller hemifrån. Tittar ni i skolan är det du som lärare som håller i visningen (själv eller med hjälp av tekniker på skolan). Om eleverna ska titta hemma behöver de ha en dator med stabil Internetuppkoppling och själva kunna följa enklare instruktioner, som att lösa in sin biljett och aktivera textningen. Betänk också att alla elever kanske inte har förutsättningar att titta i hemmet och erbjud därför möjlighet att låna skolans utrustning och titta i en lugn miljö i skolan, i anslutning till undervisningen.

Binti
för åk 5
Samtalsledare: UNICEF
BOKA

Boyita
för åk 6
Samtalsledare:
BOKA

 

Night Comes On
för åk 7
Samtalsledare:
BOKA

Medan vi faller
för åk 8
Samtalsledare:
Alexandra Pascalidou
BOKA

Guldburen
för åk 9
Samtalsledare: Utrikespolitiska institutet
BOKA

Buddha in Africa
för gymnasiet
Samtalsledare: Amnesty
BOKA

Kortfilms-paket
för åk 7-9
Samtalsledare:
BOKA