Samtalsledare Österåker

MIKAELA KINDBLOM
Mikaela Kindblom är filmvetare, filmpedagog och författare har jobbat i många år med att möta skolklasser och prata film och älskar det aktiva samtalet om film. Hon arbetar med filmpedagogiska projekt bl a. i Solna och har skrivit boken Den svenska drömfabriken – historien om Filmstaden i Råsunda.
  GERHARD NUSS
Bland annat vigselförrättare och nämndeman i Migrationsdomstolen:
Vi vuxna är ansvariga för att ge barnen – alla barn i världen – de bästa möjliga villkoren och förutsättningar som kan tänkas. Barn i Sverige måste få känna att barn i andra delar av världen också har en framtid och ett hopp.
TOVE ERIKSSON
Arbetar sen drygt ett år som projektledare för integrationsprojektet VIDA, som handlar om att matcha nyanlända personer med en förening och skapa samverkan mellan bland annat kommun och civilsamhälle. Tove brinner för frågor som rör mänskliga rättigheter och försöker på alla möjliga och omöjliga sätt, att bidra till ett öppet samhälle där alla får plats; oavsett kön, religion, hudfärg och/eller sexuell läggning.
  CATTIS OLSÈN
Cattis Olsén driver företaget Marinda -personligare utveckling, är utbildad inom normkritisk pedagogik och har erfarenhet av att leda reflekterande samtal. Hon föreläser bland annat om frågor kring mänskliga rättigheter och barnkonventionen som blir svensk lag 2020.