Samtalsledare Österåker

ULLAKARIN WESTLIN

Diakon i Svenska Kyrkan sedan 2014, arbetar i församlingen med barn och unga sedan 2003, är utbildad socionom och diakon. Har utbildning i att möta barn och unga i sorg och erfarenheter av att möta unga kring frågor om psykisk ohälsa. Har erfarenhet av både enskilda samtal och samtal i grupp, varit en hel del ute på skolor i Åkersberga och träffat barn och ungdomar men också haft flera grupper inom kyrkans verksamhet.

 


GERHARD NUSS
Bland annat vigselförrättare och nämndeman i Migrationsdomstolen:
Vi vuxna är ansvariga för att ge barnen – alla barn i världen – de bästa möjliga villkoren och förutsättningar som kan tänkas. Barn i Sverige måste få känna att barn i andra delar av världen också har en framtid och ett hopp.

 

 

CATTIS OLSÈN

Cattis Olsén driver företaget Marinda -Personligare utveckling, och är föreläsare och utbildare inom b.la mänskliga rättigheter, och Barnkonventionen som kommer att bli svensk lag år 2020. Hon är utbildad inom normkritisk pedagogik och har stor erfarenhet av att leda reflekterande samtal. Cattis kommer att fungera som moderator efter samtalen efter Amatörer.

ANN-CATRIN SKOGSSTRÖM

Ann-Catrin Skogström från näringslivsenheten. Ann-Catrin arbetar bl. a. med ungas entreprenörskap och film som sommarjobb för ungdomar. Hon är också koordinator för VR-film inom vård och omsorg i Österåker och brinner för att digitalisering och film ska erbjudas våra medborgare på ett likvärdigt sätt.

 

MAGNUS G BERGSTRÖM

Magnus G Bergström från Bergagården. Filmpedagog och konstnärlig ledare för Bergagårdens Film och Teater, som förutom arbetet med filmgrupper för unga på fritiden, ansvarar för tekniklån av filmutrustning till unga som en del av talangutveckling kring film. Magnus har producerat egna filmer och är fritidsledare.

GABRIELLA PICHLER OCH FREDRIK DAHL 

Gabriela Pichler är filmregissör och manusförfattare. Hennes filmer Äta sova dö och Skrapsår har blivit guldbaggebelönade och internationellt prisade. Under våren 2018 har hennes hyllade andra långfilm Amatörer haft premiär och bl.a. vunnit Dragon Award som Bästa nordiska film vid Göteborgs filmfestival. Hon är känd för att arbeta med främst ”amatörer” eller förstagångs-skådespelare (som hon själv säger), och att anpassa sin regimetod efter de väldigt olika människor hon vill ha med framför kameran. Fredrik Dahl spelar en av huvudrollerna i den hyllade filmen Amatörer.